MCDONALD'S AMSTELVEEN

Recentebeoordeling


2 sterren uit 1421 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Amstelveen. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 18:55 alles koud en ijs gesmolten warm en koud in zelfde isotas
11 jun 2024 om 18:55 The order was really late. By the time we received, fries were cold and mushy. They didn't bring the chicken nuggets. Also McDonald's changed the sauce packaging so you need to squeeze it to somewhere instead of the box shaped ones.
9 jun 2024 om 11:20 De bic Mac was met kip.. Er ontbraken tomaatjes en appeltaartjes bij de happy meal Frietjes waren koud Cola was waterig
8 jun 2024 om 19:41 Lauwe slappe frites, lauwe burger. Veel te duur voor wat er geleverd is.
7 jun 2024 om 20:30 Er stond postcode cs möet 1186CP zijn en geen huisnr. Dat moet 20
6 jun 2024 om 20:29 Heerlijk gegeten
5 jun 2024 om 23:39 Mijn Quarter Pounder was niet te eten. Er zat zo veel zout op dat mijn mond helemaal vertrok en mijn maag pijn begon te doen.
4 jun 2024 om 15:35 ik had een milkshake besteld kreeg een cola me burger was helemaal koud en me patat was verbrand dat kan gewoon echt niet ik verwacht me geld terug slecht service
2 jun 2024 om 22:02 Alleen één milkshake is geleverd. De rest van de bestelling is nooit gekomen.
1 jun 2024 om 14:19 Eten was koud en 1,5 uur gewacht zonde van mijn geld en tijd
31 mei 2024 om 20:23 Bezorging was snel en bezorger was vriendelijk. De dranken waren open gegaan, frietjes slap en ijskoud, en de hamburgers waren plat.
28 mei 2024 om 21:51 slechte ervaring weer nu al de 2de keer, het eten was bijna koud, de patat slappe hap weggegooid weer, ik had de grote portie maar leek wel een kleine, al met met al, een grote tegenvaller voor zoveel geld