MCDONALD'S AMSTELVEEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1327 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Amstelveen. Meer weten? Ontdek meer

1 mrt 2024 om 19:24 Erg lang moeten wachten maar gelukkig wel vers
1 mrt 2024 om 18:25 The fries were very dry. We couldn't eat the fries at all.
1 mrt 2024 om 10:19 Helaas was het eten koud.
1 mrt 2024 om 7:41 Eten was koud!
29 feb 2024 om 17:19 Als ik mac haal voor thuis is het net zo warm dus op zicht ok, bezorgtijd ruim 2 uur gelukkig rekeing mee gehouden
28 feb 2024 om 19:28 No issues with the delivery but I have started to feel the quality (taste wise) is going bad. It used to be the McD.
28 feb 2024 om 17:14 Super voor mijn kleinkind. Ook super lieve bezorger xxxx
27 feb 2024 om 22:23 The fries were stone cold when they arrived. Crying shame. This is the first rime I ordered from McDonalds from Thuisbezorgd. I had ordered twice because the first time my fries and the sauce was missing. First order 90 minutes and also cold.
27 feb 2024 om 20:59 Bestelling een uur te laat en daardoor koud, onacceptabel!!
27 feb 2024 om 20:24 Half or my order was missing. The burner was cold. The salad and the coke zero were both laying flat on the bag and had spilled out. I wang a new order delivered s soon as possible.
25 feb 2024 om 23:58 All good. As usual. No items missing.
25 feb 2024 om 21:27 Het eten was kwalitatief goed en werd snel bezorgd, maar was helaas koud toen het bij ons op tafel stond